Göteborg Cup 2024

Välkommen till generalrepetition inför seriespelet!

6- 8 september spelar flickor och pojkar födda 2013- 2014

13- 15 september spelar flickor och pojkar födda 2008- 2012

Prioritet Serneke Arena

Helgen 6- 8 september:

Flickor och pojkar födda 2013 och 2014 kommer att spela sina matcher i Prioritet Serneke Arena.

I dessa klasser kommer vi att spela alla matcher på deras stora konstgräsplan och i de 2 idrottshallar som finns i samma arena.

Vi spelar i 5-6 lagsgrupper och här redovisas inga resultat. Slutspel kommer inte att finnas i dessa klasser.

I U 10 klassen, födda 2014, kommer vi spela med 5 utespelare och målvakt då denna klass spelas så i seriespel i nästan hela landet. I U 11 klassen, födda 2013, spelas det med 6 utespelare och målvakt.

De lag som önskar hårdförläggning under helgen den 6- 8 september, då 2013 och 2014 klasserna spelas, kommer att bo på skola i närheten av Prioritet Serneke Arena. Antalet lag som vi kan ta in på hårdförläggning är begränsat så vänta inte för länge med er anmälan om ni önskar detta.

Det går också att boka gästkort på Kvibergs Vandrarhem och på Kviberg Park hotell.

Alla mat serveras i skolmatsal där ni bor.

Helgen 13-15 september:

Prioritet Serneke Arena har även två idrottshallar där vi kommer att förlägga 08-matcher under helgen 13- 15 september.

Väljer ert 08-lag hotellalternativet på Prioritet Serneke Arena så garanteras minst två gruppspelsmatcher där. Ni serveras all er mat i hotellets restaurang.

Väljer ert 08-lag att bo på Kvibergs Vandrarhem så garanteras också minst 2 gruppspelsmatcher i Prioritet Serneke Arena.


SPEL

Alla lag spelar mellan 4-7 matcher. Speltid 2x15 minuter.

Hela slutspelet går på söndagen.

Spelplatser:

ÖHK-Hallen (tre planer)

Lundbystrand (fem planer)

Valhalla (tre planer)

Serneke/Prioritet Arena (två planer)

Kviberg Arena (två planer)

Heidhallen

Frölunda Kulturhus

Landala Sporthall

Lundenhallen

Torpahallen

Kärra Sporthall

Lillekärrshallen

Skytteskolan

Under söndagens slutspel kan fler hallar bli aktuella.

PRISER

Finallagen får lagpris (A och B-slutspel) och individuella priser (A-slutspel).

I de yngsta klassen födda 2013 och 2014 får alla deltagare pris.

MAT

Följande mattillfällen erbjuds övernattande lag:

Fredag - middag

Lördag - frukost, lunch och middag

Söndag - frukost och lunch

OBS! Ange eventuell matallergi vid anmälan.

SERVERING

Café kommer att finnas i anslutning till de flesta spelhallar.

FÖRLÄGGNING DELTAGARE

Hårdförläggning på centralt belägen skola under helgen 13-15 september.

- 8 september är hårdförläggningen för lagen födda 2013-2014 i närheten av Prioritet Serneke Arena där också alla matcher spelas i de yngsta klasserna.

På samtliga skolor är det incheckning från 18:00 och utcheckning senast 12:00 på söndagen.

Boende på Göteborgs Vandrarhem 13- 15 september.

DETTA ALTERNATIV ÄR TYVÄRR FULLBOKAT

Här bor man i flerbäddsrum med duschar och toaletter i nära anslutning till rummen. Ett begränsat antal dubbelrum kan bokas mot tillägg.

Sängkläder ingår och behöver alltså inte tas med.

Frukost serveras på vandrarhemmet och övrig mat serveras i skolmatsal på Burgårdens Gymnasium.

Hotellövernattning

Vi erbjuder hotellövernattning via våra samarbetspartners Strawberry och Hotel Kviberg Park inne i Prioritet Serneke Arena.

I Prioritet Serneke Arena kommer 08 klasserna spelas så det är endast dessa klasser som kan boka hotell på Kviberg Park.

Övriga bor på Strawberrys hotell  i Göteborg/ Mölndal. De hotell ni kan välja på är: Quality Hotel Weaver, Quallity Hotel Waterfront, Comfort Hotel Göteborg och Comfort Hotel City. 

På dessa hotell kan man övernatta i tre- eller fyrbäddsrum och komma utvilade och fräscha till dagens spel. Antalet tillgängliga rum är dock begränsat så ”först till kvarn” gäller. Anmälan via Cupens hemsida. Önskar man övernattning i dubbelrum eller enkelrum så tillkommer en kostnad för detta.

Frukost serveras på respektive hotell medan lunch och middag serveras i skolmatsal i centrala Göteborg. Bor man på Kviberg Park Hotell så äter man all mat där.

Utkörning av luncher helgen 13-15 september

Deltagande lag med gästkort att få sina luncher utkörda till spelplatserna både lördag och söndag. Så om ni vill slippa transporter av spelare/ledare fram och tillbaka till våra matsalar och i stället stanna kvar i hallen där ni spelar, så kör vi ut maten till Er för ett pris av 750 kr/anmält lag. Middagarna äter ni som vanligt i matsalarna.

Ni bokar upp Er för utkörning av mat när ni har skickat in Er cupanmälan till oss som vanligt. Ni kan logga in i vårt Cupsystem och under Allmän Information välja Utkörning av Luncher 1 st per lag.

Betalning sker i samband med att ni betalar Era deltagarkort. Vi kommer innan cupen att kontakta Er för att bestämma tid och plats för leverans av luncherna.

TRANSPORTER

Fria resor med Västtrafik  ingår vid köp av gästkort för övernattande lag.

SUPPORTERHOTELL

Vi erbjuder även i år ett prisvärt övernattningsalternativ för medresande supporters hos våra hotellpartners. Instruktioner för bokning hittar ni under fliken Supporterboende

OBS! Begränsat antal rum.

ANMÄLAN

Bindande anmälan. Anmälan sker via formuläret på hemsidan: www.goteborgcup.com

samtidigt med inbetalning av anmälningsavgiften.

Sista anmälningsdag 1/8 2024 men av erfarenhet av tidigare år så har vi varit tvungna att stänga betydligt tidigare då turneringen varit fulltecknad. För lag som önskar övernatta via något av våra gästkort är det också viktigt att man anger preliminärt hur många man är och om man önskar hotellövernattning , vandrahem eller hårdförläggning via formuläret.

Vid utdragning av enskilt lag efter sista anmälningsdatum 1/8 återbetalas ej redan inbetald anmälningsavgift. Dessutom tillkommer en kostnad på 2.500 SEK att debiteras föreningen. Vid återbud av anmält övernattande lag på hotell efter 1/8 2024, kvarstår kostnaden för gästkorten - den återbetalas inte.

ANMÄLNINGSAVGIFT

1900 SEK för lag som löser gästkort, 2500 SEK för lokala lag utan gästkort. Det är endast lokala lag som kan anmäla sig utan gästkort. Observera att anmälan inte är giltig innan anmälningsavgiften är erlagd.

Det anmälda laget behåller sin plats i 10 dagar efter det att anmälan är gjord. Om betalning ej har erhållits inom 10 dagar, så flyttas laget ner på reservplats.

GÄSTKORT

Gästkort för hårdförläggning kostar 1400 SEK ,

Vandrarhem 1750 SEK i flerbäddsrum och 2000. SEK i dubbelrum.

För hotellalternativen Strawberry 2300 SEK i tre- och fyrbäddsrum. Kostnad för dubbelrum är 2600 SEK per person och för enkelrum 3000 SEK.

För hotellalternativet Kviberg Park i Prioritet Serneke Arena 2400 SEK i tre- och fyrbäddsrum. Kostnaden för dubbelrun 2700 SEK och enkelrum 3100 SEK

I gästkorten inkluderas mat, förläggning och gratis resor med kollektivtrafik under cupen.

Gästkort är obligatoriskt för alla deltagare som övernattar i vår hårdförläggning, vandrarhem eller via våra hotellalternativ. Gästkorten skall vara betalda senast 9/8 2024.

Covid 19

Om det visar sig att pandemin återkommer och vi behöver ställa in cupen så betalas anmälningsavgift och gästkortsavgifter tillbaka i sin helhet.

LISEBERG

Ni hittar all information under fliken MER högst upp på hemsidan och sedan vidare på Liseberg.


INBETALNING

Alla inbetalningar görs till Göteborg Cup bankgiro 5030-7453.

PAYMENT, NON SWEDISHTEAM

All payment for teams outside Sweden use following account number:

IBAN: SE13 5000 0000 0503 7119 5896

BIC: ESSESESS

SEB

Sisjön Centrum

405 04 GÖTEBORG

För utlänska lag går det även att betala med kort, ni hittar information om detta på ert bekräftelsemail när ni anmäler ert lag.

ÖVERANMÄLAN

Anmälan är giltig när anmälningsavgiften kommit in på bankgirot. “Först till kvarn” gäller. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att gallra i enlighet med Svenska Handbollförbundets (SHF) regler.

Arrangör

Göteborg Cup presenteras av Önnereds HK

Göteborg Cup

Redegatan 18B

42677 Västra Frölunda

www.goteborgcup.com

info@goteborgcup.com