Årets speldatum är klara!

Nu är datumen klara för Göteborg Cup 2023.

Juniorer födda 2004- 2006 och ungdomar födda 2012 och 2013 kommer att spela helgen 1-3 september.

Övriga klasser födda 2007- 2011 kommer avgöras helgen 8-10 september.

Anmälan kommer att öppna i slutet av februari men planera redan nu in dessa datum för Sveriges största uppstartsturnering.

Välkomna till Göteborg i september!

Tjäna pengar till GBG CUP i samarbete med Bambusa!

Februari 15, 2022

Det är med stor glädje vi kan presentera att vår huvudsponsor Bambusa kommer bidra med exklusiva erbjudande till GBG CUP 2022. Bambusa har bidragit med 130 miljoner kronor till barn och unga genom sponsorsamarbete och försäljning av miljövänliga Bambusa-strumpor.

Sedan uppstarten 2017 har Bambusa hjälpt över över 4.500 lag/skolklasser och idrottsföreningar att tjäna pengar genom försäljning av Bambusa-strumporna och har blivit Norges största producent av strumpor.

Vi har som mål att ge alla anmälda lag möjligheten att finansiera både anmälningsavgifter och resekostnader till cup-äventyret genom försäljning av våra populära Bambusa-strumpor’’ med exklusiva erbjudanden, säger Charlotte Müllo VD Bambusa AB.

Efter en period av tuffa tider med inställda idrottsaktiviteter och ekonomiska konsekvenser pga av pandemin så kan de vara viktigare än någonsin att kunna blicka framåt och ha något roligt och positivt framför sig med laget.

Tjäna pengar till cupen och tävla om 10 000 kronor till laget!

Med trygga lösningar kan ni enkelt samla ihop pengarna till GBG CUP i samarbete med Bambusa och skapa oförglömliga minnen tillsammans.

Riskfritt - Inga utlägg - Hög förtjänst - Kvalitetsgaranti - Gratis leverans

Gå till https://www.bambusa.se/gbg-cup/eller klicka på bilden nedan för att läsa mer.

Kommentarer